Xàtiva ja té Falleres Majors per a l’exercici 2016. Roger Cerdà, alcalde de la ciutat i president nat de la Junta Local Fallera ha estat l’encarregat de telefonar aquest migdia a la xiqueta Olivia Cabezón i Cuenca i a Adriana Pérez i Ramírez per comunicar-los la notícia.

Adriana Pérez i Ramírez, Fallera Major de Xàtiva 2016, va nàixer en 1987 i és advocada. Forma part de la comissió Verge del Carme des del seu naixement, on ha ostentat els càrrecs de Fallera Major Infantil (1996) i Fallera Major i Fallera Major (2014). També ha estat sot-secretària, delegada de loteria, delegada infantil i membre de junta gestora. A més a més va formar part de la cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva en 2001.

Olívia Cabezón i Cuenca, Fallera Major Infantil de Xàtiva 2016, va nàixer el 2002 i és membre de la Falla República Argentina des que va nàixer. A més a més, va ser Fallera Major Infantil de la seua comissió durant l’exercici 2014.

La seua presentació pública es realitzarà el 4 de setembre, al Castell de Xàtiva.

Premsa JLF Xàtiva.