Aitana Martorell Penalba i la Senyora Raquel Herrero Sànchez Falleres Majors de Villanueva de Castelló 2016

El passat dissabte 26 de setembre, ha tingut lloc l’acte mes protocol·lari de la festa de Mig Any Faller 2015 que any rere any organitza la Junta Local Fallera de Vva. de Castellón. Hem proclamat nostres Falleres Majors i les seues Corts d’Honor.

A les 20:00 hores del dissabte, foren rebudes a l’Ajuntament, per part del Sr. Alcalde, Oscar Noguera i del Sr. Regidor de Festes, Lluis Piqueras, les Falleres Majors de Vva. de Castellón 2015, les Corts d’Honor 2016 i les pròximes Falleres Majors 2016.

A les 20:30, començava el ple extraordinari de Proclamació de Falleres Majors de Vva. de Castellón, al saló de plens de la Reial Sèquia Escalona, quedant proclamades la xiqueta Aitana Martorell Penalba i la Senyora Raquel Herrero Sànchez Falleres Majors de Vva. de Castelló 2016.

A més, va ser el moment en que les Falleres Majors 2015, la xiqueta Ainara Abalos Talens i la senyoreta Raquel Liñana Penades, feren comiat del seus càrrecs.

En acabar l’acte, passaren les Falleres Majors 2016 i les seues Corts d’Honor al saló de plens de l’Ajuntament, on feren constar els seus càrrecs al llibre d’honor del consistori.

Per celebrar aquest acte, es realitzà un sopar de germanor entre les cinc falles de la localitat al Parc de l’Estació, rematant la nit la Macrodiscomóbil de la Diputació de València.

Junta Local Fallera de Villanueva de Castelló