El dissabte 3 d’octubre, a les 19’00 hores, tindrà lloc, al claustre gótic del centre Museu del Carme (C/ Museu 2, València), la SESSIÓ D’OBERTURA de la XV edició del TIRANT DE LLETRA.

– Entrada GRATUÏTA I LLIURE –

Participació de la colla de dolçainers i tabaleters «El Cudol» i la Coral de Patraix, que interpretaran l’obra «1238: Crònica d’un somni». Espectacle audiovisual de música tradicional valenciana que trasporta al segle XIII, tot i recreant la vida i llegenda del rei En Jaume i el seu idil.li amb la nostra terra. (Direcció: Antoni de la Asunción. Narrador: Manel Ferrer i Valls).

Tindrem el plaer de comptar com a pregoner en la sessió inaugural de la XV edició del TIRANT DE LLETRA al nostre alcalde En Joan Ribó. Ha participat ja amb nosaltres en edicions anteriors, però serà aquesta la primera vegada que el faça l’alcalde de la ciutat de València.
A més, participaran com a lectors: la fallera major de València 2015 ESTEFANIA LÓPEZ, el president de la JCF: Pere Fuset, l’excel.lentisima i magnífica rectora de la Universidad CEU Cardenal Herrera: Rosa Visiedo Rectora CEU UCH, l’artista: MANOLO BOIX (il.lustrador de la portada de la XV edició del Tirant de lletra), la cantante: SOLE GIMÉNEZ, l’escriptor i periodista: FERRAN TORRENT, l’Indumentarista: VICTORIA LLICERAS, el professor de la Universitat CEU Cardenal Herrera i col.laborador de Na Jordana: JESÚS I. CATALÀ i els estudiants internacionals de la Universitat CEU Cardenal Herrera.

Amb la col.laboració de: El consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, la Federació de persones sordes de la Comunitat Valenciana, l’universitat CEU Cardenal Herrera.

Falla Na Jordana