Les Falles 2016 estan cada vegada més a prop i els secrets millors guardats comencen a desvelar-se. És per aquesta raó que la Falla Oeste celebrarà el proper diumenge 15 de novembre a les 12:30h la Presentació dels projectes de les Falles 2016 sota el títol «Enganxa’t al Oeste», que competiran en la màxima categoria de les Falles de Dénia per tal d’endur-se el guardó als millors monuments.

La presentació tindrà lloc en l’espai més especial de la Dénia actual, en «La Casa de la Paraula» de Balearia Port amb la presència dels artistes fallers d’ambdós monuments. L’acte, que estarà marcat per les sorpreses, serà públic i al finalitzar hi haurà un espectacular putxero al Casal Pascual García. Des de aquestes línies convidem a tots els amants de la festa fallera a assistir i conèixer de primera mà els monuments 2016 de la Falla Oeste i com no animar-vos a sumar-vos . No t’ho penses més i #EnganxatAlOeste!​

Falla Oeste