La cultura, eixe bé immaterial que moltes vegades oblidem cuidar, que amb imatges pot representar la passió d’un poble, una comissió, una festa…

Fem saber a tothom que la Falla Les Roques celebrarà el proper 13 de desembre el I Concurs de Fotografia de barri de Les Roques – casc antic – centre històric en les instal·lacions de Baleària Port Dénia.

Tot aquell que estiga interessat en participar deurà posar-se en contacte amb nosaltres per mitjà de la pàgina de Facebook “Falla Les Roques” o bé al telèfon 646 30 52 91. El preu d’inscripció serà de 10€. Els arxius participants es remetran al correu de la falla: fallalesroques@hotmail.com fins el 5 de desembre de 2015 a les 20h, amb l’assumpte del missatge “Concurs” i dins s’especificarà el títol de l’obra i dades de l’autor. Per altra banda i per a la seua exposició, l’autor deurà presentar una còpia en format imprés amb un tamany màxim de 40x50cm muntades en suport rígid o cartolina de 40x50cm, també fins el 5 de desembre de 2015 a les 20h., per a tal fi estarem eixa setmana al casal faller per arreplegar els arxius.

Al finalitzar l’anunci de guanyadors i entrega de premis, celebrarem un dinar al casal faller on tothom podrà assistir, al llarg de les properes setmanes informarem en nostra pàgina de facebook del preu d’aquest i el menú amb el que ens delectaran, els concursants estaran convidats al dinar. Podreu consultar bases i condicions del concurs al següent enllaç:

http://fallalesroques.com/wp-content/uploads/2015/11/BASES.pdf