La Junta Local Fallera de Xàtiva va entregar ahir, a les diferents parròquies de la ciutat, el diversos centenars de joguets arreplegats el passat diumenge amb motiu de la recollida en la que van participar els emissaris reials, amb el lema “Regalem somriures i il·lusions” i amb la finalitat de que cap xiquet es quede sense un joguet en estos Nadals.

IMG_7370_1

Els regals, que han estat repartits entre les parròquies de la Mercè, Santos Juanes, Sant Pere, Carme, Església Evangèlica, Gent de la Consolació i La Seu; van ser donats per les distintes comissions falleres de Xàtiva, així com per els veïns de la localitat. L’altre punt d’arreplegada va ser la seu de la Fundació Carralero, col·laboradora d’aquesta campanya junt a l’Ajuntament de la ciutat.

entrega joguets

 

 

El president de la Junta Local Fallera, Jesús González, ha volgut agrair aquestes mostres de solidaritat, que cobren major importància en dates tan assenyalades com són els Nadals.

Comunicación Junta Local Fallera Xàtiva