S’inicia la setmana amb exposició permanent i cicles de conferències

La setmana cultural de la Falla Olivereta Cerdà i Rico compleix en aquesta ocasió la seua XXII edició i com és habitual combina tot tipus d’activitats al costat de temàtiques d’actualitat. El programa d’actes ha sigut organitzat amb la participació integral de diverses àrees, aconseguint un programa molt instructiu i entretingut.

L’acte inaugural, ha tingut lloc aquest dilluns a les 20:00 hores en el casal situat en la C. Olivereta 7 del barri del mateix nom. A aquest acte han acudit les falleres majors i la resta de representants de les falles de l’Agrupació Olivereta. En total 18 comissions que no han volgut perdre’s l’esdeveniment.

El dimarts hi haurà tallers infantils amb la temàtica “crea la teua falla” en la qual l’artista faller Carlos Torrijo, ajudarà als xiquets a fer el seu propi monument.

programa

Així, al llarg de la setmana se succeiran els actes en els quals hi haurà fins a un trivial faller. Quant sabem de les falles?

Després d’aquesta setmana cultura, possiblement, més del que sabíem.

Comunicació Falla Olivereta

Fotos: La comissió