La Casa de la Cultura del Port de Sagunt va albergar, un any més, el VIII Concurs de Teatre en valencià que, des de l’any 2009 organitza la delegació de Cultura de la Federació Junta Fallera de Sagunt.
L’acte va ser presidit per les màximes representants falleres del Camp de Morvedre, les Falleres Majors, Beatriz Alòs i la xiqueta Maria Villar.

La primera de les comissions en participar en aquesta edició va ser la gran triomfadora dels últims anys, El Palleter, que va presentar l’obra inèdita “LIOS, LIOS I MÉS LIOS” escrita i dirigida per la fallera de la comissió, Grisela Antoni.

Després va ser la comissió El Tabalet també amb una obra inèdita “GRAN CAFÉ TABALET” escrita i dirigida pel president de la comissió Juanma Martínez.

Posteriorment va ser el torn de la falla La Palmera amb l’obra de Barchino “QUI TALLA L’ABAECHO?”
La quarta comissió va ser la falla Gilet que es presentà amb l’obra “EL DEBUT DE COL I FLOR” de l’autor en José Ernest Peris Celda.

Per a finalitzar aquesta jornada cultural, va ser la falla El Remei la que, es va pujar a l’escenari per a participar en aquest concurs amb altra obra inèdita “LA COMISSIÓ €”.

Ara, les cinc falles participants hauran d’esperar fins al diumenge 28 de febrer per a conèixer el resultat del jurat qualificador que va puntuar les seues actuacions i que es farà públic a l’acte de cloenda de les activitats culturals i esportives de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

Comunicació FJF de Sagunt