La Junta Local Fallera ha organitzat una Jornada de portes obertes al Museu Faller de Xàtiva aquest dissabte 23 d’abril pel matí, per tal de mostrar una exposició de llibrets de falla amb motiu del Dia del llibre.

llibres Climent Mata 16De 10 a 14 hores es podran veure i fullejar tots els llibrets 2016 realitzats per les falles de Xàtiva, així com els participants a nivell local i autonòmic del premi Climent Mata, que s’engloba dins dels Premis de les Lletres Falleres i que premia el disseny i maquetació al llibret de falla.

llibrets

A més a més, els assistents que així ho sol·liciten podran emportar-se un exemplar d’algun llibre editat per Junta Local Fallera per a les Falles dels darrers anys.
Els llibrets de falla són una part fonamental de la nostra cultura i identitat. A més a més cal reconèixer l’augment qualitatiu dels treballs presentats en aquest exercici, cinc dels quals han obtés premi en la convocatòria del premis de la Generalitat Valenciana a la Promoció i lÚs del valencià, així com en altres convocatòries dels Premis de les Lletres Falleres.

JLF de Xàtiva