Ricard Balanzà en la infantil i Toni Verdugo en la gran ens invitaran a gaudir de falles molt ben acabades.

El Mocador sempre intenta donar el millor en el seu projecte global anual, per això amb la contractació de Ricard i Toni, volem donar un pas més en enllà i invitar a la ciutadania a vore propostes diferents i d’altíssima qualitat. “De segur que les falles no ens deixaran diferents, les idees, la trajectòria i estil propi d’estos grandíssims artistes faran gaudir a les persones” ens apunta César Torres, president de la comissió.

DSC_0011_1

IMG-20160514-WA0011

Com ja ens té acostumats El Mocador , esperem amb ganes el seu llibret, setmana cultural i tots els actes de caràcter sostenible, igualitari i solidari que preparen estos últims anys.
Per a finalitzar, agrair a Rafa Guillot i Anna Ruiz les seues propostes de l’any 2016 al voltant de la poesia i les falles. Sort als dos i esperem vore un gran projecte en la falla infantil de l’Ajuntament de València. Enhorabona Anna Ruiz i Giovanni Nardin.

DSC_0030_1

Falla Mocador