La Falla Olivereta – Cerdà i Rico, ja té ambaixadores per a representar tant a la comissió gran com a la menuda. La nit d’este dissabte va tindre lloc l’acte formal de nomenament de Begoña Sanz González com a Fallera Major i Marina Giménez Amaro com a Fallera Major Infantil.

Poc després de les deu de la nit, al casal de la falla, van pujar a l’escenari les Falleres triades setmanes abans per votació de la comissió, les quals van donar el millor de si per a donar lluminositat a l’acte.
A la primera part del nomenament, es va fer un recorregut faller de les dos comissionades. Unes gravacions –inesperades- dels familiars d’ambdues va fer botar les llàgrimes dels ulls tant de Begoña com de Marina, així com també dels seus familiars, els quals no perdien detall de tot el que esdevenia.

2Seguidament, i amb la solemnitat requerida per l’ocasió, Merche Cuevas, Secretària de la comissió va llegir l’acta de nomenament de Begoña i Marina com a Falleres Majors de la Falla Olivereta – Cerdà i Rico per a l’exercici 2016-17.

16Segons va dir el President de la falla Juan Banacloy “ des de hui comença un any intens, somniat, il·lusionant i passional en el que les dos creixereu com a falleres i com a persones“.

1Finalitzat l’acte, es va brindar per la bona marxa de l’any faller i una multitud de fallers i parents va aprofitar per a felicitar a les noves Falleres Majors.

La Comissió