Dissabte passat, 10 de febrer, L’Hort de Santa María del Puig va acollir una vegada més la celebració del Sopar de Germanor organitzat per la Federació Junta Fallera de Sagunt. Més de 1.200 persones van acudir a aquest acte d’agermanament que va estar presidit per les Falleres Majors de la federació fallera saguntina, Paula Marrón i Pérez i Inés Miret i Herrero, acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor.

Al costat dels integrants de totes les comissions falleres, també van estar presents en aquest sopar els alcaldes de Sagunt i Gilet, Francesc Fernández i Salva Costa, la Tinent d’Alcalde de Faura, Consol Durán, la regidora de Cultura Popular del consistori saguntí, Asun Moll, així com diversos edils i representants de les diverses formacions polítiques de l’Ajuntament de Sagunt.

Dos dels convidats més recognoscibles van ser el candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana per Ciutadans Toní Cantó i la Fallera Major de València 2018, Rocio Gil, també militant de Ciutadans. També va acudir com a representant de les festes de la Magdalena de Castelló, Na Violant de Hungria 2019, Andrea Sánchez i Verchili, acompanyada per el Prohom Dels Cavallers de la Conquesta, Luís Oria.

Al final del sopar, les màximes representants de la festa fallera al Camp de Morvedre van recórrer els salons on se celebrava el sopar, realitzant el brindis on van desitjar a tots els presents unes bones Falles per a enguany 2019, igual que van fer els alcaldes de Sagunt i Gilet; posteriorment, Paula i Inés i les seues Corts d’Honor van ser les encarregades d’obrir el ball amb el qual es va posar punt final a aquest esdeveniment.