La Falla Malvarrosa guanya el “Plantà, pedal i cadena” d’enguany

Després de dos mesos després de la plantà, i ja són 5 anys, la Falla Gayano Lluch va fer entrega del seu Premi “Plantà, pedal i cadena” amb el qual reconeix la labor i atenció a l’hora de la plantà de les falles infantils que concursen en la secció especial de la ciutat de València.

Amb la presència de la gran majoria dels representants de les comissions participants de la categoria, així com dels artistes d’algunes d’elles, com David Moreno, Mario Pérez i Iván Tortajada, s’iniciava l’acte en el casal de la populosa comissió de Rascanya, rebent a la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazabal, acompanyada del Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset i del també regidor de mobilitat urbana, Giusseppe Grezzi.

Després de rebre i obsequiar a les comissions nominades, es van donar a conéixer els finalistes i guanyador d’enguany, sent la Falla Avd. Malva-rosa i el seu artista Mario Pérez els guanyadors d’este guardó. Les comissions de les Falles Sapadors Vicente Lleó i Duc de Gaeta van ser les finalistes d’este premi que reconeix l’atenció i cura a l’hora de plantar les falles infantils.

L’acte va comptar amb unes paraules d’ambdós regidors que van coincidir a reconéixer la labor de posada en valor de les falles infantils per part de la Comissió Fallera amfitriona, així com donar l’enhorabona a la resta de comissions pel seu treball i esforç en pro de la festa i de la falla.

Redacció

Fotos Don Falleret

© Don Falleret 2019. Todos los derechos reservados.