Les Falles de Especial preparen “Una Festa per a Tots” a La Marina a setembre

El regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, s’ha reunit este matí amb representants de la Federació de Falles de la Secció Especial, amb el seu president Rafa Mengó al capdavant, qui han plantejat programar l’activitat ‘Una Festa per a tots’ l’últim cap de setmana de setembre a La Marina per reactivar l’activitat fallera, sempre que les condicions sanitàries ho permeten i respectant les mesures de prevenció i seguretat decretades per les autoritats.

El Presidente de la Feredación de Fallas de Especial, Rafa Mengó junto a Carlos Galiana

L’edil ha reiterat la importància que “el món faller no estiga parat, tenint en compte en tot moment les mesures de seguretat a causa de la COVID-19”, com ara l’aforament tant en les visites com en les activitats que se celebren.

Inauguración Una Festa Per A Tots 2019

Fuente: Junta Central Fallera

Foto: Juan Meneses

© Don Falleret 2020. Todos los derechos reservados.

Todos los derechos reservados. Prohibido su uso comercial, reproducción, impresión y/o modificación total o parcial sin autorización expresa del autor.