La Junta Local d’Algemesí ha sigut l’encarregada de l’organització de la Gala, amb la col·laboració de la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera.

 

09/04/2022. JCF. Els i les màximes representants de les juntes locals falleres de tot el territori valencià s’han donat cita este divendres a Alzira en la quarta edició de la Gala Fallera de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment que ha tornat a celebrar-se després del parèntesi que ha suposat la pandèmia.

Enguany, la Junta Local d’Algemesí ha sigut l’encarregada de l’organització de la Gala, amb la col·laboració de la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera.

La sala Rex d’Alzira ha acollit l’acte, que s’ha iniciat a les 21.00 hores després de la recepció i l’obertura de portes.

La Gala ha estat presidida per la Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell, la seua Cort d’Honor, i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, que, abans del sopar, van rebre a tots els i les representants de les juntes locals falleres.

Finalment, la Fallera Major de València i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, van iniciar el ball que posava el punt i final a la festa.

Precisament, Carmen Martín Carbonell va dirigir unes paraules a les juntes locals falleres presents, en les quals va expressar el seu agraïment i felicitació per «fer possible les Falles de 2022, de la il·lusió». «Estic segura que totes i tots heu posat de la vostra part perquè tot haja funcionat i les Falles d’enguany siguen recordades com unes de les mes boniques», va destacar.

La Fallera Major de València, que es va mostrar «encantada» per la ‘germanor’ fallera y la «passió» de la Gala, va celebrar que la cita «ha unit totes les nostres poblacions i juntes locals i reunit a gran part de totes aquelles persones que representem precisament les Falles en tots els punts de la Comunitat Valenciana».

Finalment, va desitjar als i les representants de les juntes locals que el pròxim exercici i les Falles de 2023 «siguen fins i tot encara millors que les anteriors».

Fotos: Armando Romero JCF