XÀTIVA, 14 de setembre de 2023 La Junta Local Fallera de Xàtiva celebra el nomenament oficial de la Fallera Major, Patricia Giner i Montagud, i la Fallera Major  Infantil  Vera  Langa  i Suñer. Aquesta esperada cerimònia tindrà lloc el proper diumenge, 17  de setembre de 2023, a les 19:00 hores als Jardins del Palasiet de Xàtiva, ubicats al Carrer de l’Argenteria, 76.

El nomenament també tindrà com a protagonistes a les Corts d’Honor i acompanyants. Per part de la Fallera Major, la Cort està formada per Paula Giner i Casanova, Marta Gramaje i López, Raquel Horcajuelo i Sanchis, i Sara Roca i López; i per part de la Fallera Major Infantil, tant Cort com acompanyants estan formats per Eric Guerrero i Ortega, Naroa Ansio i Ricart, Àngel Císcar i Climent, Lara Poveda i Pardo, Pau Serrano i Navarro, Leire Carralero i Garcia, Pablo Camarasa i Bolinches, Júlia Arriaga i Duet, i Borja Gil i Pérez.

A més, en aquest mes de setembre ja s’han celebrat algunes activitats com el mig any faller infantil, o la presència de les nostres falleres majors a la Batalla de Flors de Borriana. Pròximament, es celebrarà el mig any faller (23 de setembre) o la jornada d’autos bojos (1 d’octubre). Celia Gorrita, presidenta de la Junta Local Fallera de Xàtiva, afirma: «Els pròxims mesos seran molt importants mentre continuem amb els preparatius. Estem treballant amb les comissions falleres i altres col·lectius per garantir que tot ixca com esperem».

Fotos: Junta Local Fallera Xàtiva