Si recordes els moments del pasat, trobaràs amics, instants, imatges i melodies que faran que el somriure no desapareixca del teu rostre.

Així és com es va sentir Ester Hidalgo, FM del Diana 2015, en arribar al local i vorer que part de la comissió del Diana, amics i amigues d’ella, la seua família i els càrrecs fallers del seu exercici, estava junta per tal de rendir-li un homenatge i acomiadar el seu any de regnat. La cara de sorpresa es va vorer reflectida en tot moment, i l’emoció la va envair poc a poc durant tota la nit ja que es veia que estava contenta i entusiasmada per vorer a tota la gent que l’estimava al seu voltant.

En acabar el sopar, de part de tots els assistents se li va donar un regal en record de la seua representació, un quadre on es veia el seu rostre vestida de dona valenciana. La nit va acabar en una gran celebració entre tots.

Des d’aquestes línies, la Falla Diana vol expressar la seua alegria per haver sigut una digna representant d’aquesta comissió, doncs ha deixat el llistó a la altura de totes les Falleres majors d’aquesta falla. Ara, continua el seu camí faller formant part de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Dénia 2016, representant a Dénia i, en part, a la falla del seu carrer. Gaudeix d’aquesta experiència, la Diana està orgullosa de tu i t’espera el proper exercici amb els braços ben oberts.

Delegació de Cultura Falla Diana

Fotos: La Comissió