Els màxims representants de la falla Saladar d’aquest exercici seran nomenats oficialment el dia 20 de juny en un acte que tindrà lloc al Casal “Tia Vicenta”.

Les Falleres Majors Inés Alacreu i Itziar Rosalén, acompanyades pels seus presidents Jose Vicente Cholbi i Raul Chacón, seran els protagonistes en rebre el ‘Nomenament’ del seu càrrec en l’any del 50 aniversari.

L’acte tindrà lloc a les 20.30 hores i s’emmarcarà dins de la programació dels esdeveniments del cinquantenari que està organitzant la falla. L’acte es celebrarà al nostre casal, on acudiran fallers, col·laboradors, simpatitzants i amics del districte. El Saladar vol aprofitar l’ ocasió per a convidar als deniers, amants de les falles i curiosos a l’acte.

En acabar el Nomenament, la comissió del Saladar gaudirà d’un sopar exquisit per cortesia dels càrrecs del 50 aniversari. A més a més, i com és tradició, música i bon ambient amenitzaran la resta de la nit.

Prensa falla Saladar – Denia