José Luis Platero presentà els projectes 2016 per a la comissió Russafenya.

José Luis Platero va presentar el passat 30 de juny els projectes gran e infantil què realitzarà per a la comissió de la Falla Sevilla-Dénia i Germanies per a les Falles de 2016.

En l’acte, celebrat al casal de la comissió, Platero va donar a conèixer el projecte gran, què amb el lema “Que paren el món que em vull baixar” tractarà temes d’actualitat baix el punt de vista dels personatges de la coneguda tira còmica “Mafalda” creada pel dibuixant argentí Joaquín Salvador Lavado “Quino”.

El personatge no ha sigut triat per casualitat, ja què l’any passat Mafalda va complir 50 anys. Per a la falla infantil, i unida a la gran per la temàtica de les tires còmiques, Platero presentà “Abans jugàvem”, on els personatges de la sèrie “Peanuts”, creada per Charles Schulz, explicaran als xiquets com els seus pares i avis no necessitaven videoconsoles ni noves tecnologies per jugar i passar-ho bé.

L’artista compta amb la plena confiança de la comissió després dels èxits de l’any anterior, la qual cosa es reflecteix en que ambdós projectes són una aposta personal de l’artista, i suposen un trencament amb la línia portada per la comissió els darrers tres anys.

D’aquesta manera, Sevilla Dénia deixa de ser “més que ningú” i enceta una nova etapa en la que no deixarà de tematitzar les seues activitats al voltant de les seues falles. A l’acte de presentació dels esbossos van estar presents els màxims representants de la comissió per a 2016: el president Andrés García, la Fallera Major Beatriz Hernani i la Fallera Major Infantil Inés Más.

Comunicació Falla Sevilla – Dénia

Fotos: La Comissió