El passat 11 de Juliol la comissió de la Falla Oeste va presentar davant tota la ciutat en la desfilada de carrosses de Dénia, festa d’interès turístic provincial, dues carrosses que van aspirar al més alt.

La gran titulada “El ball de Venècia” dissenyada pel nostre faller Juan Carlos Català es va endur el merescut i volgut Primer Premi i Premi a la Millor Carrossa de Dénia 2015 tornant així a guanyar el màxim guardó dos anys després del últim, presentant una carrossa de dimensions que impressionaven i amb un disseny espectacular que va encisar al jurat, públic i comissió.

Després de molts anys, la nostra comissió va trauré també carrossa infantil sota el títol “El món dels minions” obra dels nostres fallers i novells carrossers Pepe Romà i Valentín Alcalà que es van alçar amb el 3er Premi i que sense cap dubte podia aspirar a molt més, una obra amb uns acabats perfectes, amb molt de color i de temàtica infantil que va agradar i molt al públic i a la comissió.

Les comparses dissenyades pels propis fallers van fer les delícies del públic, tant els infantils com la comissió gran van presentar dos comparses dignes del nivell de la Falla Oeste siguent molt aplaudides pel públic assistent i a molt poc de emportar-se premi.

Des de aquestes línies la Falla Oeste vol agrair a tota la comissió i amics l’esforç realitzat per traure dues carrosses magnífiques i donar la enhorabona als nostres artistes carrossers pels seus dissenys així com felicitar a la Falla Saladar i a la Falla Port Rotes pels guardons aconseguits. Som del Oeste!

Prensa Falla Oest

Fotos: La comissió