El passat dijous es va signar el contracte amb l’artista que s’encarregará de la realització del monument gran, Juane Cortell de Carcaixent. Juane és molt conegut en l’àmbit faller no sols pels seus monuments, sinó per les seues xarrades que es van realitzar fa dos setmanes. Esperem que aquest relació siga fructífera, doncs estem plens d’il·lusió amb aquesta nova relació que comença. De segur que tot anirà com la seda. Amunt!

Aprofitar també aquestes línies per donar-li les gràcies a Rafa Cheli i al seu taller per aquests cinc anys on s’ha encarregat no sols de construir els monuments grans, també els infantils en dos ocasions, on hi ha hagut uns monuments dignes d’aquesta gran comissió. Esperem que els nostres camins es creuen en algun moment.

Per últim afegir que en uns dies podrem esbrinar el nom de l’artista infantil que serà l’encarregat de fer el monument de la xicalla del Diana.

Falla Diana