Les Falleres Majors de Vva. de Castellón i les seues Corts d’Honor, foren presentades i exaltades el passat 7 de novembre de 2015 a les 21:00 en l’auditori Municipal Rex de Vva. de Castellón.
L’acte es recupera després de 20 anys sense pertanyer aquest a l’agenda d’actes locals. Forma part del nou sistema de Falleres Majors de Vva. de Castellón que la Junta Local Fallera, amb l’ajuda de molts fallers i falleres esta portant endavant.
 
Va ser una nit molt màgica, on el poble de castelloner va rebre entusiasmat aquest acte, on la gent estava expectant per veure tot allò que de nou es feia al poble. De segur que alguna que altra persona gran, li vingue a la ment alguna presentació de l’època dels anys 70-80 on la imatge de Falleres Majors de Vva. de Castellón era un referent local.
 
La Junta Local Fallera de Vva. de Castellón tenia preparat una acte molt protocol·lari, amb molt d’encant per fer una vetlada distinta al que ja es costum. Varen sorprendre a molts dels assistents, ja que ningú esperava un acte d’aquesta magnitud al nostre poble.
 
L’edifici escollit per a celebrar aquesta efemèride esta ple de gom a gom, fins l’ultima butaca plena per rendir pleitesia a Raquel i Aitana, les Falleres Majors de Villanueva de Castellón 2016 i a les seues Corts d’Honor. 
 
A l’acte també assistiren altres càrrecs importants de la localitat com son els Sultans i Capitans, i la Regina de Festes, així com els representants de les cinc comissions falleres de la localitat, i els representants de les juntes locals de Picanya, Sedaví, Sueca, Corbera, Utiel, Bétera, Paiporta, Ribarroja, Benaguasil, Benetusser, Carcaixent i Alaquàs i l’A.C. Fallers pel món.
 
A més, la Fallera Major de València va tenir a be de gaudir d’aquesta nit amb els fallers i falleres de Vva. de Castellón. Feia molts anys que la màxima representació de la festa de les Falles no visitava el municipi. Alícia va estar pendent de tots els detalls que aquest poble li pogue oferir, i moltes persones pogueren fer-se fotos amb ella i al mateix temps, va firmar moltissimes bandes de Falleres, que guardaran el record de la nit del passat dissabte, per sempre.
 
Tots els assistents quedaren molt contents pel tracte rebut per la Junta Local Fallera de Vva. de Castellón, la qual va rebre nombroses felicitacions per l’acte que havien preparat, molts l’han considerat distingit i especular.
Junta Local Fallera de Vva. de Castellón