El passat diumenge 15 de Novembre, “La Casa de la Paraula” de Baleària Port va acollir la presentació dels projectes 2016 de la Falla Oeste de Dénia que competiran en la Secció Especial de les Falles de Dénia per tal d’aconseguir els màxims guardons.

Les il·lusions d’aquest any repeteixen confiança amb els artesans Palacio i Serra per al monument gran i la delegació d’artística encapçalada per Pau Soler i Gonzalo Rojas en el monument infantil.

En el monument infantil, Pau i Gonzalo ens presenten una creació inèdita per a la xicalla vaquera en torn al món animal sota el lema “Dis-me amb qui vas, i et diré quin animal eres” en el que les escenes representaran la varietat animal del planeta.

El monument gran, sota el lema “Que continue l’espectacle!” el taller Palacio i Serra ens presenta una composició de grans volums amb una tonalitat molt variada que farà despertar la màgia de tots els que aquest març s’arrimen a la plaça de l’Oeste.

Tant els artesans infantils com els grans van rebre de la mà dels màxims representants de la comissió, la medalla del districte per tal d’agrair-los la tasca desenvolupada al llarg d’aquests anys a la nostra demarcació i com no, pels excel·lents treballs que estan confeccionant per a aquestes falles 2016 en els que la comissió ha confiat per tercer any consecutiu en els artesans majors i en el segon any consecutiu en els artesans infantils.

Des de aquestes línies, sols ens queda dir-vos que vos esperem el proper més de març a la Plaça Valga’m Deu per gaudir de dos monuments que sense dubtes ens deixaran bocabadats.

Falla Oeste