Bea Hernani és la màxima representant de la comissió per a les Falles de 2016.
La comissió de la Falla dels carrers Sevilla, Dénia i Germanies proclamà en la nit del dissabte 14 de novembre, al casal “El Carreró”, a la seua Fallera Major per a les Falles de 2016, la senyoreta Beatriz Hernani i Rambla.

20151115 proclamacio fallera major 2016 01_1

Bea va estar acompanyada, a més de per la seua comissió, per un gran nombre d’amigues i amics què no van voler perdre’s aquest acte. Cal recordar que Beatriz va ser Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil en 2000 i de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València en 2010.

20151115 proclamacio fallera major 2016 02_1

El president de la comissió, Andrés García, va ser l’encarregat de fer-li entrega d’un “socarrat” com a record del seu regnat, mentre que la Fallera Major Infantil, Inés Más, va imposar tant a la mateixa Bea com a Andrés la insígnia de la comissió infantil. Tots dos, Andrés i Inés, van desitjar a Beatriz un any inoblidable.

Falla Sevilla – Denia