Durant el transcurs de la reunió de presidents, es va tancar el termini de presentació de candidatures per a ostentar el càrrec de Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS) per a l’exercici 2016-2017, l’elecció del qual es durà a terme dissabte que ve, 28 de maig.

En aquest cas, solament s’ha presentat una candidata per ostentar el càrrec de Fallera Major, Raquel Martín i Genovés, que pertany a la falla Eduardo Merello de Port de Sagunt; de la mateixa manera, també hi haurà solament una candidata a ocupar el càrrec de Fallera Major Infantil, Ana Isabel Dorado i Capsi, una xiqueta que forma part de la comissió Plaça Mare Nostrum, també de Port de Sagunt.

Candidatas16_1

La candidata adulta haurà de passar pel judici del jurat triat per a l’ocasió que serà el que determine si, finalment, es converteix en la nova Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt mentre que en el cas de l’ infantil, al no haver altra candidata, serà triada com la nova representant dels xicotets fallers de la comarca.

Candidatas16_2

Cal recordar que l’acte d’elecció donarà començament, a les 12 hores, en l’Auditori Joaquín Rodrigo on es donaran a conèixer públicament les dues candidates per a, posteriorment, juntament amb els membres del jurat, participar en un dinar en un conegut restaurant del Camp de Morvedre. A la vesprada serà el torn de les entrevistes personals i, sobre les 19:30 hores, l’ Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, realitzarà la trucada a les triades per a representar a les falles de la comarca.

FJF de Sagunt

FOTOS: PACO BONO