Els fallerets i falleretes han segut esta vesprada els protagonistes de la Cavalcada del Ninot Infantil que ha recorregut els carrers més cèntrics de la ciutat. La Falla Don Bosco ha segut la vencedora en el concurs de carrosses i també ha aconseguit alçar-se amb el guardó al millor ninot.

20170305_cabalgatadelninotinf-8_1

 

Milers de persones han pogut contemplar l’esforç de les comissions falleres que han demostrat, un any més, un especial potencial en l’apartat de comparses. Pel que respecta a les carroses, la Reina Fallera Infantil, Sílvia Martínez Bodí, ha fet entrega dels banderins amb els premis, que a més de la falla Dosco han aconseguit, la Falla Barri València (2on) i la falla Barri La Bosca (3er). Amb les cavalcades del ninot d’aquest cap de setmana entrem de ple ja en els dies grans de les falles 2017. A gaudir-les!!!

#FallesBorriana17

Carlos Tejedo