La Llar Fallera es va omplir la nit del dilluns de gom a gom per a l’acte d’entrega de les màximes recompenses falleres, premis de parxis, futbolí guinyot i truc i premis de les comparses de les cavalcades del Ninot. En primer lloc varen ser els fallers i falleres més veterans de la ciutat els que varen rebre de mans de les Reines Falleres, el distintiu que els acredita la seua antiguitat i entrega en pro de la festa fallera.

Seguidament va arribar el torn de l’entrega de guardons dels diferents concursos. En parxis va guanyar la Falla Sant Josep, en guinyot la Falla La Mercè, en futbolí la falla Barri La Bosca i en truc la Falla Centre Espanya.

20170306_entregapremiscomparses-56

 

El plat fort de la nit foren els premis de comparsa on va triomfar la falla Centre Espanya en l’apartat infantil i la falla Barri La Vila en adults. Els millors personatges foren per a la falla Club 53 en infantil i Falla Quarts de Calatrava en adults. A l’inici de l’acte es va fer també un reconeiximent al pregoner de les falles, Diego Palomo.

20170306_entregapremiscomparses-58

 #FallesBorriana17

Carlos Tejedo

Fotos: Carlos Tejedo