A punt d’entrar en el mes d’octubre, et presentem el cartell anunciador de les jornades culturals, organitzades per la junta local fallera de Xàtiva.

Primerament i com ve sent habitual, tenim organitzada una ruta nocturna per a ciutat de Xàtiva, el proper 8 d’octubre amb el nom, «LA CREMA DE XÀTIVA», amb eixida a les 23 des de la plaça la bassa. Aquesta estarà realitzada per Pablo Camarasa, i per tan sols 1€ podràs gaudir d’una fantàstica ruta nocturna.

El 14 d’octubre, des de les 19h, tindrà lloc la cavalcada del ninot, on els fallers tractaran d’omplir els carrers de Xàtiva, del seu enginy, per fer crítica de les actuals situacions polítiques, falleres…. a través dels quadres i disfresses.

El 20 d’octubre, tindrà lloc la inauguració de les jornades culturals, a les 20h a la casa de cultura de Xàtiva, on es faran entrega dels primers banderins de aquestes falles, als guanyadors dels jocs de saló, organitzats per la junta local fallera.

A aquest acte , es donara a conèixer el cartell anunciador de aquestes falles, la postal de felicitació nadalenca de la junta local fallera, la portadella, la narrativa i la millor fotografia, dels concursos organitzats per la junta local, bases de les quals pots consultar a la web de la junta local fallera o les xarxes socials d’aquesta.

El 22 d’octubre serà el torn de la cavalcada del ninot infantil, on els més menuts, desfilaran per l’itinerari de la cavalcada, vestits,amb les disfresses elaborades per les comissions, per tal de mostrar els millors aspectes de la societat infantil.

Esperem que no et perdes, cap d’aquests actes, els quals ens fan vore, que les falles 2018, ja estan escalfant motors.

Junta Local Fallera de Xàtiva

cartell actes concursos-bx