El 3 de novembre, a partir de les 09:30 hores, en el carrer Pepe Montó i en el Trinquet Municipal “Eusebio”

El dissabte 3 de novembre, a partir de les 09:30 hores, Sueca acollirà la Fase Final del III Torneig de Pilota Valenciana “Fallers de Vaqueta”, en les modalitats de Galotxa i Raspall. Un campionat organitzat per les delegacions d’Esports i Juntes Locals de JCF, juntament amb la Junta Local de Sueca, amfitriona d’esta edició.

Un dels escenaris d’aquest campionat serà el carrer de Pepe Montó on es disputarà la modalitat de Raspall, amb quatre Juntes Locals participants (Torrent, Oliva, Dénia i Cullera).

Per la seua banda, el Trinquet Municipal “Eusebio” serà una altra de les ubicacions clau del torneig on es disputarà la modalitat de Galotxa. Com expliquen des de l’organització, en primer lloc es disputarà una Fase Prèvia entre les Juntes Locals de Carlet i Godelleta, segons classificats de la Fase Prèvia celebrada el dissabte 27 d’octubre, en les seus del Genovés i Godelleta.

El campió d’esta partida es classificarà per a Semifinals junt amb l’amfitrió Sueca i els primers classificats de la Fase Prèvia de cada seu que van ser Xàtiva i València. L’horari de la final està previst per a les 12:30 hores.

El Torneig de Pilota Valenciana “Fallers de Vaqueta” s’ha convertit en un campionat consolidat en el qual enguany participen expilotaris professionals com Sarasol II i noms capdavanters en el món de la pilota com Pablo Salvador, Adrián de Quart o Adrián de Sueca, entre altres.

A més, com a amfitriona del torneig, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, rebrà a totes les falleres majors de les Juntes Locals participants entre les quals estarà la Fallera Major de València, Marina Civera, donant el seu suport al nostre esport autòcton en este dia tan important per a la Pilota Valenciana.

Redacció