La simpatia dels ninots i la música valenciana protagonitzen els primers actes fallers a Turís

Les màximes representants infantils de les cinc comissions falleres de Turís foren les encarregades de tallar la cinta que donava accés a l’exposició del ninot d’enguany, que podrà visitar-se al vestíbul del Teatre Ideal. Vestits amb les gales de valencians falleres majors i presidents, acompanyats per la Junta Local presidida per l’alcalde, Eugenio Fortaña, i la Regidora de Cultura, Isabel Guaita, com a presidenta executiva, feren un repàs a les primeres caricatures en forma de ninot que, com mana la tradició, en Turís es plantaran després que en Valencia. Concretament el 28 de març.

La vesprada fallera es completà amb un gran concert de música valenciana oferit per la societat Musical Turisense.

El pròxim diumenge, 10 de març, promet ser una jornada molt intensa, ja que a les 13.00 h a l’ermita tindrà lloc el besamans a la patrona, la Mare de Déu dels Dolors Gloriosos, i a partir de les 18.00 h començarà la cercavila pels cinc casals per arreplegar a les falleres majors i dirigir-se al balcó de l’ajuntament i realitzar a les 19.00 h la tradicional crida. A continuació hi haurà xocolatada per als assistents.

Redacció