Impressionant ambient el que va viure Turís amb la celebració de la tradicional crida el passat diumenge a la vesprada. Un passacarrer que va recórrer els cinc casals per recollir als màxims representants de les comissions va enfilar cap a la Plaça Vicent Ribes fins plenarla de gom a gom.

Un bonic detall fon el passadís que van fer falleres majors, presidents i Junta Local a totes les comissions per a després el públic tornar el detall en els últims metres abans d’arribar a l’Ajuntament.

Un mar de gent abillada amb els colors de les seues comissions aplaudien i encoratjaven als seus representants a mesura que estos anaven accedint al balcó consistorial.

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, començà els parlaments agraint el treball de falleres i fallers i destacant que Turís “és una referència entre les localitats que celebren les falles fora del calendari habitual”.

A continuació cada fallera major i president va tindre el seu minut de glòria fins a arribar al crit conjunt: “visca Turís i visca les falles!”.

Amb una xocolatada per a tots els assistents culminà una vesprada de gran germanor fallera. La pròxima cita serà el 24 de març a les 18:30 h per a celebrar les tradicionals dansades.

Redacció