La dansà organitzada per la Junta Local Fallera amb la col·laboració del Grup de Danses Turís va oferir una bonica estampa en l’últim acte conjunt de les cinc comissions del poble abans de la setmana fallera.

La celebració, que també comptà amb la Regina de les Festes, Sandra Cifre, i la seua Cort d’Honor, començà en la plaça Vicent Ribes a la porta de l’Ajuntament i després continuà al llarg del carrer Beato Fernando fins a acabar en la plaça on tots els ballarins dansaren al voltant de la font en una bonica imatge al so del Grup de tabal i dolçaina de Torís.

Els actes oficials continuaran el pròxim dijous, 28 de març amb la plantà de les falles a càrrec dels artistes Santaeulalia tematizaciones i Fernando López en Els Barris; Vicente Llácer i Vicente Espeleta en plaça del Mercat; Pacto Torres i Salvador Dolz en Placeta del Marqués; Pepe Badía en Avda. Corts Valencianes; i Ramón Lemos en l’Antiga Fontanella.

A partir de las dotze de la nit començaran les albaes a la porta de l’Ajuntament i després recorreran totes les comissions per tal de cantar als màxims representants de totes elles.

Ja divendres les cercaviles recorreran els carrers destacant les de la vesprada en els que aniran tots els infantils disfressats. A la nit hi haurà correfocs en la falla Els Barris, parada mora en Placeta del Marqués, disfresses en plaça del Mercat i Avda. Corts Valencianes i nit rociera en l’Antiga Fontanella.

Per a consultar horaris i actuacions es pot visitar l’apartat de falles de la web municipal www.turis.es.