Les falles de Turís s’allargaran dos diumenges més a causa de la pluja apareguda l’últim dia de festa. Entre els actes conjunts, i els particulars de cada comissió, Turís tindrà dos pròxims diumenges molt fallers.

Este 7 d’abril a partir de les onze del matí se celebraran les últimes cercaviles amb les gales de valencià i valenciana per a assistir a la missa en honor a Sant Josep. La falla L’Antiga Fontanella dispararà a les 14:00h la mascletà a càrrec de Pirotècnia Turís i Placeta del Marqués, després del pertinent dinar de l’apuntà, recorrerà a la vesprada els carrers del poble amb la seua cercavila “boja”.

La comissió d‘Av. de les Corts Valencianes també ha disposat un complet programa per al diumenge amb despertà, xocolate i bunyols en el seu casal i a la vesprada cercavila “borreguil” i globotà. La mascletà l’ajorna per a la celebració de Sant Joan.

Però el diumenge 14 d’abril tampoc es queda “coix”, ja que Els Barris tindrà la cercavila de l’apuntà i dispararà la seua mascletà a les 14:00h, també a càrrec de Pirotècnia Turís, per a finalitzar amb paella i discomòbil. Per la seua part Plaça del Mercat començarà el dia amb despertà, celebrarà l’apuntà i menjar de germanor i a la vesprada, a partir de les 19:30h recorrerà la seua demarcació amb la cavalcada del foc que finalitzarà en la Plaça Vicent Ribes amb un espectacle piro digital a càrrec de Ricardo Caballer.