Unes falles inèdites per a la història de Turís

20-09-2021. Turís ha tancat el cicle que es va interrompre de manera abrupta en març de 2020, i ha pogut viure unes falles que, encara que diferents, han gaudit de la mateixa il·lusió i passió de sempre.

Amb les mesures de prevenció sanitària establertes a conseqüència de la COVID-19, els passacarrers han tornat a alegrar els carrers del poble junt amb els espectacles pirotècnics i els monuments fallers.

Cremà Falla Els Barris 2021 Foto: La Comissió
Cremà Falla Els Barris 2021 Foto: La Comissió

L’ofrena floral, la més ràpida que es recorda per no haver comissions ni juntes locals convidades i amb un nombre més reduït de fallers, va transcórrer sense públic a la plaça de la Constitució, però amb el mateix sentiment que cada any aporten fallers i falleres. En poc més de mitja hora el tapís de flor ja decorava la imatge de la Mare de Déu amb els rams d’una desfilada que va tancar la Regina de les Festes, María sánchez, i la seua Cort d’Honor.

Junta Local Fallera de Turís Foto: Junta Local
Junta Local Fallera de Turís Foto: Junta Local

Anit diumenge, i amb l’ordre estipulat, Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Avda. Corts Valencianes i Antiga Fontanella cremaren els monuments per tal de donar pas a les falles de 2022.

Més info: Falles de Turís

Falla Plaça del Mercat de Turís 2021 Foto: La comissió
Falla Plaça del Mercat de Turís 2021 Foto: La comissió