La Gran Via del Sud convoca la 1a Edició dels «Premis Bofilla»

Els premis reconeixeran el treball en pro de la festa

La comissió fallera de la Gran Via del Sud celebra aquest exercici faller el seu 40 aniversari, i és per això pel que estan vivint un any molt intens. Dins de totes les propostes programades, aquesta és en una de les quals més s’ha estat treballant les últimes setmanes: la 1a Edició dels «Premis Bofilla».

Els guardons, que tenen caràcter simbòlic, busquen reconéixer la llabor de persones o col·lectius valencians de prestigi que hagen estat o estiguen compromesos amb la nostra festa i les nostres tradicions. Per tant, s’atorgaran dos premis anualment, que podran ser un individual i un col·lectiu, o ambdós individuals o col·lectius.

Les candidatures als premis, les presentaran els membres de la comissió major, amb més de dos anys d’antiguitat a aquesta, i el president, acompanyat per un jurat de tres persones, designades per ell mateix, serà qui dictamine el veredicte anunciant-ho així públicament al mes de setembre.

Vicent Manel Miret, president de la comissió, s’ha mostrat molt content amb la iniciativa, i espera que tinga gran acollida entre el poble de Bétera i el món faller. «Els “Premis Bofilla” són una clara aposta per la nostra cultura i tradicions, per donar visibilitat a aquelles persones que més ho mereixen o ho necessiten, i per cohesionar més encara el teixit associatiu del folklore valencià».