Juntes Locals s’emporta el Premi Brillant 2019

En la nit del dimecres, 11 de decembre, i en la sèu del Círcul d’Opinió de Bunyols d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer s’ha fet l’entrega del Premi Brillant 2019 en la seua XII Edició, que otorga esta Associació a l’entitat o persona que s’han distinguit pel treball de promoció i exaltació de les Falles.

ENTREGA DEL PREMI BRILLANT 2019

Enguany, d’acort al resultat de la votació entre les candidatures propostes que va tindre lloc en la Junta del 25 de noviembre, se’l va acordar concedir a la Delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera, per a reconéixer l’especial activitat aglutinadora de dita Delegació en una tasca de gran efectivitat, visibilitat i interés per a fer que tot lo món faller, des de Benicarló a Elda, se considere com un moviment cultural i festiu unit per les Falles.

ENTREGA DEL PREMI BRILLANT 2019
ENTREGA DEL PREMI BRILLANT 2019

Per a l’entrega del guardó, despuix de la corresponent llectura de l’acta per part del Secretari del Círcul,  hem tingut l’honor de contar en la presència d’abdós Falleres Majors de Valéncia, Carla García Pérez i Consuelo Llobell Frasquet, acompanyades per Ramón Estellés com a representant de JCF.

ENTREGA DEL PREMI BRILLANT 2019

Destacar la presència de quatre Juntes Locals, Algemesí, Benaguasil, Sueca i Moncada, les tres primeres en ses corresponents Falleres Majors.

ENTREGA DEL PREMI BRILLANT 2019

Prengueren la paraula el President del Círcul, Juanjo Gimeno, Ferran Martínez pels guardonats i tancà l’acte la Fallera Major de Valéncia, Consuelo Llobell.

ENTREGA DEL PREMI BRILLANT 2019

Al finalisar se va oferir un vi d’honor en el que premiats, convidats i socis del Círcul tingueren ocasió de establir rogles de conversació i realisar les típiques fotos de recort de l’acte.

Fotos: Armando Romero