L’Orquestra de València i la Banda Simfònica Municipal se sumen al #JoEmQuedeACasa

El Palau de la Música de València compartix des de hui, a través de les seues xarxes socials, diversos vídeos del professorat de l’Orquestra de València i de la Banda Simfònica Municipal interpretant peces a les seues cases com a “conscienciació i implicació personal davant l’estada a casa a causa de la pandèmia del COVID-19”. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha subratllat “l’enorme importància que tenen les xarxes socials, però sobretot, la música i la cultura, com a elements d’assossec i esperança per a superar estos temps tan difícils de necessari confinament a casa”.

“Estem desenvolupant esta iniciativa que a més d’este vídeo, inclou diversos concerts del nostre abonament que es podran veure molt prompte en el canal YouTube de la pròpia Orquestra”, ha manifestat la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello. Per la seua part, el titular de la Banda Simfònica Municipal, Rafael Sanz-Espert ha afegit que “des de la nostra institució volem fer arribar la música a totes les llars, ja que el so transmet tranquil·litat, felicitat i sobretot, molta pau”.

Foto Arxiu Don Falleret – Exaltació 2020 – Fran Adlert

El tema “No surprises” del grup de rock britànic Radiohead, en versió simfònica i interpretat per l’Orquestra de València, és la peça que ja està transitant per les xarxes socials des de l’última setmana per a fer “més amena” l’estada a casa. En este sentit, el director del Palau, Vicent Ros, ha incidit en “la implicació i la professionalitat de les professores i professors de la nostra Orquestra, que com a institució tan volguda per totes i tots, sempre està al servici de la ciutadania”. Són imatges de l’últim assaig de la formació simfònica valenciana, que pertanyen al treball previ de l’espectacle multimèdia “Casual & Concert”, programat per a divendres passat 13 de març i que va ser ajornat per les circumstàncies sanitàries actuals.

Foto Arxiu Exaltació 2020 Fran Adlert/Don Falleret

Foto Arxiu Don Falleret – Exaltació 2020 – Fran Adlert

OV-BSMV a casa -2–

⚪ Ací teniu la segona entrega d'imatges del professorat de l'Orquestra de València i de la Banda Municipal de València, tocant a les seues cases per a estar amb vosaltres i fer-vos més amena la vostra estada a casa.👉🏻 🏠 #joemquedeacasa________________________________________________⚪ Aquí tenéis la segunda entrega de imágenes del profesorado de la Orquesta de València y de la Banda Sinfónica Municipal de València, tocando en sus casas para estar con vosotras y vosotros, y haceros más amena vuestra estancia en casa.👉🏻 🏠 #joemquedeacasaAjuntament de València

Posted by Palau de la Música on Wednesday, March 25, 2020