Primera reunió de les Juntes Locals Falleres en la nova normalitat

La Junta Local Fallera de Tavernes de la Valldigna va organitzar la reunió

La nova normalitat planteja un nou escenari en el qual treballar per començar a construir les Falles del 2021. És per això que les Juntes Locals Falleres van reunir-se, per primera vegada després de la gran pandèmia, a la localitat de Tavernes de la Valldigna. La Junta Local Fallera del municipi va organitzar un sopar popular de germanor i una reunió posterior, que va finalitzar amb focs d’artifici.

A la cita van acudir 25 Juntes Locals d’arreu el territori valencià, per tal de tractar els temes que els preocupen: organització i coordinació; actes que la Delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera realitzarà, si la situació sanitària ho permet, en aquest exercici vigent, etcètera. A més a més, l’acte també va comptar amb la presència de les diferents Falleres Majors de les Juntes Locals assistents, vivint així una retrobada esperada per totes elles i per tots els allí presents.

La trobada ha comptat amb les intervencions de l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, del president de la Junta Local de la localitat i del president de Junta Central Fallera.

Falleres Majors de les Juntes Locals Falleres. Foto: Junta Local de Aldaia

A l’acte no va voler faltar la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i el President de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana. Consuelo va poder compartir nit amb la resta de Falleres Majors allí presents on intercanviaren anècdotes, impressions… Per la seua part, Galiana va mostrar el seu compromís de treballar colze a colze amb les Juntes Locals per enfortir i fer més gran la festa de les Falles.

Fotografies: Armando Romero

Font: Junta Central Fallera