Obri de nou les portes del Museu de l’Artista Faller de València

Este pròxim dilluns 26 d’octubre obri de nou les portes del Museu de l’Artista Faller de València, després d’uns mesos tancat per les circunstàncies; però els quals han aprofitat per a adaptar les sales als protocols actuals i fer-li una posada a punt, com la nova sala d’exposicions temporals.

Així ho anunciava l’entitat a través de les seues xarxes socials. Una bona notícia per als amants de l’art efímer que tornaran a poder gaudir d’una de les instal·lacions on es conserven i exposen peces úniques salvades del foc pel Gremi Artesà d’Artistes Fallers

Situat a la Ciutat del Artista Faller, els horaris seran els habituals: de dilluns a divendres de 10h. a 14h. i de 16h. a 19h. i dissabtes de 10h. a 14h.

Redacció

Museu Artista Faller de València