Teatre faller i solidari

El nostre grup de teatre torna als escenaris amb una actuació solidària a benefici de la Creu Roja i el C.P.C.I. Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de València.
El pròxim 27 de juny, a les 19:30 h, el grup de teatre l’Alqueria Teatre presentarà al Teatro Flumen l’obra: “El rei és mort”. Una comèdia absurda d’Eugène Ionesco. Aquesta representació forma part del Festival amateur que ha preparat el Teatre Flumen.
Però aquesta funció té un perquè i és la SOLIDARITAT. Juntament amb la Creu Roja, tot allò que es recaude per la nostra banda amb les diferents entrades anirà destinat al C.P.C.I. Paràlisi Cerebral Infantil, amb la finalitat d’ajudar-los en aquest moments difícils.
Per aquest motiu us animem a totes les persones no sols a compartir aquesta publicació sinò, també, a acudir per tal de col·laborar amb el C.P.C.I. Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de València de la Creu Roja.
Fem teatre. Som solidaris.
Podeu comprar les entrades al següent enllaç, són 10€ la compra anticipada i 12 a taquilla. Per descomptat amb totes les mesures de precaució!