Sota el lema Amor a la Valenciana, la falla de Ceballos i Sanabria retrà homenatge a una de les qualitats intrínseques del poble valencià.

Després de huit edicions consecutives, la comissió de la plaça de la Reina es consolida en la secció especial i posa el focus de la festa en el quilometre zero de la ciutat.

València, 8 d’octubre de 2024
Deia el mestre Padilla en el seu cèlebre pasdoble que València és la terra de les flors, de la llum i de l’amor. Unes afirmacions que, més enllà del tòpic, descriuen a una societat oberta i plural que un segle després de la composició continua cantant a l’amor lliure, respectuós, inclusiu, igualitari i divers.

Un poble que celebra l’amor en Sant Donís, amb la tradicional mocaorà, i que ha donat mestres de l’amor com Ausiàs March o Vicent Andrés Estellés. Una passió per la història, la cultura i la gastronomia, un amor cec i superlatiu representat per la parella monumental més il·lustre de la ciutat: el Micalet i Santa Catalina.

Dos tòtems de la nostra identitat que en la plaça de la Reina cobren un especial sentit, i que a més són un clar homenatge de Ceballos i Sanabria al seu mestre Pepe Puche i la famosa falla de la Expo de Sevilla de 1992. L’amor, malgrat tot, acabarà triomfant en la plaça de la Reina el mes vinent de març.

FALLA INFANTIL 

Artistes: Ceballos i Sanabria

Lema: Amor a la valenciana

SECCIÓ ESPECIAL

Falla Infantil 2025 Falla Plaza de la Reina