Este ha sido el discurso ofrecido por Lucía García Rivera en el acto de Proclamación como Fallera Mayor Infantil de Valencia 2025.

DISCURSO

Alcaldessa de la ciutat, president de la Junta Central Fallera, autoritats, membres de Junta Central Fallera, fallers, falleres i, sobretot, amics i amigues,

Hui, al cor de la nostra València, estic vivint un dels moments més importants de la meua curta vida. Mai m’haguera imaginat que aquell somni que vaig imaginar al casal de la meua falla, Arxiduc Carles-Xiva, es faria realitat, ser proclamada Fallera Major Infantil de València.

Les Falles sempre han sigut la meua passió, disfrutant des de ben menuda cada acte com si fora únic. La pólvora, la música, els colors de la indumentària o la sàtira de les falles. Coses que em fan sentir-me part d’una família única.

Hui, davant de tots i totes vosaltres, em compromet a representar la nostra festa amb orgull i dedicació. Vull transmetre l’alegria i la passió dels nostres xiquets i xiquetes, que som el futur i el present de les Falles, i vull ser una Fallera Major Infantil de València que inspire a participar i a cuidar les nostres tradicions com han fet Marina, Mª Estela i les seues Corts d’Honor. Gràcies per ser el millor referent per a nosaltres.

Gràcies al jurat per la vostra confiança en mi i en la meua Cort d’Honor, esperem vos sentiu orgullosos i que junts celebrem un any inoblidable.

A partir d’ara, ens esperen mesos plens de moments especials, de rialles i d’amistat. Em sent molt afortunada de tindre l’oportunitat de conéixer gent meravellosa, de formar part de cada comissió, de cada casal, i de compartir tot açò amb Berta, Fallera Major de València i les nostres Corts d’Honor, les que, a partir d’ara s’han convertit ja en la meua família fallera.

Que hui siga el principi d’un any ple de somnis complits, de records inoblidables i de molta màgia. Estic segura que cada instant compartit amb tots i totes vosaltres quedarà guardat per sempre com un tresor.

Visca València i visquen les Falles!

Momento del discurso de Lucía García Rivera, Fallera Mayor Infantil de Valencia 2025
Momento del discurso de Lucía García Rivera, Fallera Mayor Infantil de Valencia 2025