El passat 6 de juny, i com a novetat aquest any, el món faller de Benaguasil centrava la seua atenció al saló de plens de l’ajuntament, des d’on l’alcalde de la localitat en José Joaquín Segarra feia la telefonada a les que seran les Falleres Majors de Benaguasil. L’acte va estar presidit per les màximes autoritats falleres del 2016, Mª José, Andrea i Jose; el president de la Junta Local, Pascual Ferrer, així com la resta de components i concejals de la corporació municipal.

Les candidates a falleres majors i president infantil van ser entrevistats uns dies abans per un jurat designat per Junta Central Fallera (JCF), els quals varen entregar un sobre amb la seua decisió, que es va fer pública en el mateix instant de les telefonades.

13422266_1232947150073268_4292248667689858841_o

La primera cridada va ser per a comunicar a José Antonio Ferrer, de la falla l’Espardenyada, que serà el President Infantil de la Junta Local de Benaguasil 2017 i que va rebre la notícia amb orgull i emoció. Després, i amb molta expectació al ser dos les candidates, va ser el torn de la Fallera Major Infantil, càrrec que ostentarà Noelia Domínguez, pertanyent a la comissió Carrer de Llíria. Noelia, després dels aplaudiments dels familiars i fallers presents, va agrair el recolzament i la confiança depositada en ella. Per últim, l’alcalde va cridar a la Fallera Major, Amparo Molins, membre de la falla El Penyot, qui no podia contindre l’entusiasme i l’emoció al ser nomenada la màxima representant de les falles de 2017.

inicio 026 (1)_JAB0006 (1)En aquest acte també van ser nomenades les Corts d’Honor: a Noelia l’acompanyaran aquest any Noah Redondo (Falla Cervantes), Laura Gómez (Falla Monte Montiel), Judith Ruíz (Falla El Penyot), Alba Farrés (Falla Plaça de Bous) i Claudia Collado (Falla Atra que Tal); i la cort d’ Amparo estarà formada per Mª Amparo Guerrero (Falla Cervantes), Rosa Mª Doménech (Falla Carrer de Llíria) i Nuria Rodilla (Falla Atra que Tal).

_JAB0305_VERTICALEls nous representants fallers ja han viscut el seu primer acte: la seua proclamació, que es va fer en el tradicional sopar de la JLB de fi d’exercici del passat 11 de juny. El moment més especial va ser l’entrada de les Corts d’Honor i els recent nombrats President Infantil i Falleres Majors. En aquest acte se’ls va fer entrega de l’acta del seu nomenament, així com també obteniren les primeres mostres d’afecte i suport dels fallers de Benaguasil. Un moment que de segur recordaran per sempre.

Junta Local Fallera de Benaguasil