El dijous 16/02/17 a les 19:30 en el teatre Begoña de Port Sagunt va tindre lloc la presentació del llibret d’este eixercici de la A.C. Falla La Marina, un acte que va estar molt concorregut i que no deixe indiferent a ningú, ya que el llibret baix el lema de “Seduccions” va voler que la falla fora més accessible i participatiu, els texts del llibret estan radiats i junt en el llibret en sí, estan penjats en la pàgina web de la falla www.fallalamarina.es, a la qual es podrà accedir des del mateix Llibret per un còdic QR, en açò la falla ha volgut que qualsevol persona puga gojar de les colaboracions lliteràries publicades.

IMG-20170216-WA0053

Este acte ha estat presidit per les Falleres Majors de la falla La Marina, Mª Pilar Llorens i la menuda Marta Estal, acompanyades dels seus presidents, Alberto Cebrián i Cristian Císter, i ha contat en la presència de les màximes representants de la festa josefina en la comarca, Raquel Martín i Ana Isabel Dorat, aixina com del regidor de Cultura del consistori saguntino, José Manuel Tarazona.

IMG_5444

Despuix de l’acte en el Casal de la falla, va tindre lloc un vi d’honor amenisat pel grup de música indie de la localitat “*Freak Frogs”.

IMG-20170217-WA0002

Enguany les nostres falla nos hem sumat al circuit de falles accessibles d’ONZE. On contarem en les crítiques en braille i àudio com el nostre llibret d’enguany.

Falla La Marina