València, 15 de Novembre.- La comissió de la falla Sevilla-Dénia i Germanies coopera este exercici 2018-2019 amb l’Associació Alanna realitzant diverses accions. La més inmediata será el proper dissabte 24 de novembre amb la celebració d’un sopar solidari a partir de les 21 hores al nostre casal, al carrer Sevilla número 15.

Les places són limitades i el preu per a poder asistir aquest sopar será de 15 euros. Tot el recaudat será destinat íntegrament a la Fundació Alanna.

Les reserves es poden realitzar telefonant al numero: 657 075 560

Alanna és una associació que amb el seu programa “Insertas Dona” és un programa de intervenció integral amb dones víctimes de violència de gènere per afrontar la situació i empoderar-les, amb un acompanyament proper en els diferents àmbits. Amb el fi d’augmentar la seua disposició per a la ocupació, mitjançant la realització d’un itinerari, amb l’objectiu final d’aconseguir la seua inserció laboral.

Per aquells que no puguen assistir però desitgen col·laborar amb la seua aportació econòmica ho podran fer a través de la fila zero amb el següent codi IBAN:

ES59 2100 4416 2302 0011 1397

La Comisió