Durant el matí de diumenge passat dia 3 de decembre en el Centre Municipal Mestre Palau, l’Agrupació de Falles de Mislata va organitzar la XIV Exposició d’esbossos de les falles que les 11 comissions de la localitat plantaren en les seues demarcacions en la pròximes festes falleres.

Els Presidents i Falleres Majors com a representants de cada una de les comissions, van ser desvelant als assistents els seus nous projectes replets d’il·lusió i esforç.

 

Per a finalitzar el matí, l’Agrupació va posar a disposició de tots els assistents un vi d’honor.

A esta gran cita de l’Agrupació no va voler faltar la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, el qual va acudir acompanyada pel seu Cort d’Honor. Una especial visita per a la component mislatera Lucía Guijarro, fallera de de la Comissió Dr. Marañón-Mestre Palau, que representarà a este sector amb orgull.

Redacció

Fotos de la Agrupació