Este dijous 14 de febrer al nostre casal va tindre lloc el sorteig d’ordre de desfilada de les falles participants en la LVIII edició del Festival-Concurs del Cant de l’Estoreta Velleta que tindrà lloc el proper dia 3 de març a les 10.00 hores en la Plaça del Carme.

Amb la presidència dels nostres representants, nostra Fallera Major Infantil Rocío Rodríguez Sánches i nostra Fallera Major Raquel Mateo Mateo, baix la conducció del nostre vicepresident Daniel Esteve i amb la representació de les falles participants, es va fer el sorteig, i  l’ordre de desfilada serà el següent:

 

01 MARQUES DE CARO – DR. CHIARRI

02 PORTAL DE VALLDIGNA – SALINES

03 PLAÇA DE SANT BULT

04 QUART EXTRAMURS – VELÀZQUEZ

05 NORTE – DR. ZAMENHOF

06 PLAÇA DEL NEGRITO

07 PLAÇA DE L’ANGEL

08 CARRER ALT – SANTO TOMÁS

09 SANT MIQUEL – PL. VICENT IBORRA

10 MURILLO – PALOMAR

11 SERRANS – PLAÇA DELS FURS

12 JOAQUIM COSTA – BORRIANA

13 RIPALDA – BENEFICÈNCIA – SANT RAMON

14 PLAÇA DE SANTA CREU

15 DR. SERRANO – CARLES CERVERA – CLERO

16 RIPALDA – SOGUERS

17 PINTOR STOLZ – BURGOS

18 CARRER DE BAIX – MESÓN DE MORELLA

Text i fotos: Falla Plaça del Arbre