L’Agrupació de Falles del Carmen va celebrar el passat 13 de febrer el lliurament de la Flama d’Or en un acte que va tenir com a marc la sala capitular del Centre del Carme Cultura Contemporànea. La condecoració reconeix a aquelles persones o entitats que de manera desinteressada participen en el món faller del Barri del Carmen.

La guardonada d’enguany ha estat Julia Expósito Castillo, l’extensa trajectòria l´ha portat a ser Presidenta del Mercat Mossen Sorell durant 27 anys. Fallera de la comissió de la Falla Portal de Valldigna i Salinas, és una benvolguda veïna i fallera per tots.

L’acte va comptar amb la presència de la Fallera Major de València 2019, Marina Civera, que va fer lliurament, en nom de l’Agrupació, del guardó.

Així mateix també es lliurà el concurs de portades de Llibrets entre les comissions que componen l’Agrupació, sent la triada la del Llibret de la Falla del Carrer de Baix-Mesón de Morella.

Sento Burguete

Foto Luis Castelló / Falles i Tradicions