Chuky y Gio plantarán en Cronista las Fallas 2020

La comisión de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, de Torrent, presentó este viernes 13 de septiembre los bocetos de las fallas que plantará en marzo de 2020.

Con la presencia de los artistas Gio, que realizará la falla infantil, y Raúl Martínez “Chuky” que será el encargado de la falla grande, presentaron a los componentes de la comisión los proyectos de sus Fallas 2020:

Coneixes els 7 pecats capitals? “Tria” és una proposta de Gio per a la nostra falla infantil en la qual planteja opcions per a véncer-los, i això només dependrà del que tu tries.

“T’ho veus?” serà la proposta de ESTUDIO CHUKY per a la nostra falla 2020 de la qual també es desenvoluparà un projecte social. La falla parlarà d’integració i prendrà com a base el món de la festa fallera del qual sempre es diu que és un fidel reflex de la societat i per tant encara que aparentment siguen situacions 100% falleres, realment serà un reflex de la societat. La integració del col·lectiu LGTBI, la igualtat, la tercera edat, la diversitat funcional, etc seran alguns dels temes que seran tractats en la nostra falla 2020 amb la intenció de “trencar barreres”, trencar els tòpics socials que moltes vegades ens imposem sense adonar-nos.