El passat dissabte 5 de novembre, l’auditori municipal Rex de Vva. de Castellón va acollir l’acte de Presentació i Exaltació de la xiqueta Gema Chorda i Candel i la senyoreta Meritxell Lamoncha i Àlvarez com a Falleres Majors de Vva. de Castellón i de les seues respectives Corts d’ Honor.
L’acte va estar presentat per l’indumentarista oficial de la Fallera Major de València 2017, la senyora Ana Muñoz i Arastell.


La mantenidora de l’acte i de les màximes representants va ser la Fallera Major de València 2016, Alicia Moreno Morales, que tenia una asignatura pendent amb la població riberenca per tornar tot l’afecte que aquesta població li va transmetre en la seua visita com a la maxima representant de la festa en les passades falles del 2016.


També es va comptar amb la presencia de molts representants d’altres Juntes Locals Falleres, que tingueren a be a acompanyar als castelloners i castelloneres en un dels actes mes especials del seu any faller.

Junta Local Fallera de Vva. de Castellón